Powered By Blogger

28 Temmuz 2018 Cumartesi

Müzik kanallarını izliyor musunuz?


     
müzik kanalları


     Uzun zamandır müzik kanallarını açıp, klip izlemedim. Hiç ihtiyaç duymuyorum. Artık Youtube denen bir dünya var. Hangi şarkıyı istersem açıp dinliyorum. Dinliyorum kelimesini özellikle kullandım. Çünkü klip izlemiyorum. Geçen gün Hande Yener’in şarkılarından birini açtım Youtube’dan. Bir ara klibe gözüm takıldı. “Bu şarkının klibi böyle miymiş?” dedim. Kliplerle hiç aram olmadığını anlatmak için verdim bu örneği. Bir klip çokça gündeme geliyorsa, ancak o zaman bakıyorum.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/black-video-camera-turned-on-639090/

8 yorum:

  1. Müzik kanalları artık işlevini yitirdi ya. Ben bazen arkada ses olsun diye açıyorum ve sadece Mabel Matiz'in klipleri çıktığında bakıyorum o kadar. Ona da gözüm takılıyor istesem de bırakamıyorum zaten :)
    Onun dışında dediğiniz gibi Youtube diye bir mecra var artık, insanlar açıp Youtube'dan izliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mabel Matiz'in şarkılarını ben de seviyorum :)

      Sil
  2. Bence klip artık çok gereksiz gelmeye başladı, YouTube bile olsa izlemem klipleri. Yabancılar dans ediyorlar hadi gene bir nebze izlenir. Spotify kullanıyorum ben aylık paket aldım rahatım :)

    YanıtlaSil
  3. Müzik kanalı izlemem. Ara sıra denk gelip de doğalı bir klip olursa belki.

    Üç haftadır da önceleri saka, florya, alakarga, ispinoz son on günde de ağustos böceği konseri izlemek güzel müziklerle zamanın dolmasıydı.

    YanıtlaSil