Powered By Blogger

19 Temmuz 2018 Perşembe

İphone şarj sorunundan geçilmiyor...


     2-3 yıldan beri İphone kullanan bir arkadaşımın bataryası bitmiş. Ondan sonra bir başkası. Bizim yazılımcı Ogün de aynı sorundan dert yandı. Hadi bunları geç. Bir başka arkadaşım sıfır almış. İki ay sonra şarj sorunu çıkmış, garantiye göndermiş. Çevremdeki İphone kullananlardan bu şikayeti sıklıkla duymaya başladım. Her gün de şarj ediyoruz ki. Evi bırak, iş yerine de götürüyoruz şarj makinesini. Şarj etmediğim gün yok. Bir telefonun bataryası her gün bu şarj olayına daha ne kadar dayanabilir? Telefonun elimizden düştüğü yok ki. Siz kullanıyorsanız sizde ya da çevrenizdeki İphone kullananlardan böyle bir şey duydunuz mu?  Niye son günlerde bataryalar error vermeye başladılar?

İphone şarj sorunu

YARIŞMA PROGRAMI MERAKI NEDİR?
     Kanal D, yönetim değiştirdikten sonra yayın politikası da değişti doğal olarak. Koltuğa oturan kişi kafayı yarışmalara takmış. Nasıl her akşam bir dizi olayı varsa, her akşama bir yarışma olacak gibi. Pazartesi günü Eser Yenenler’in sunduğu Şöhret Kafası başladı. Merakımdan baktım. Baştan aşağı saçmalık. Kanal yönetimi buna nasıl olur verir, aklım almıyor. 3-4 yarışma daha başlayacakmış. Hey gidi kanal D hey. Ne hallere düştün. Bir zamanlar haftanın 4 günü Türkiye onun dizilerine kilitlenirdi. Şimdi sıralamada düştükçe düştü. Şimdi yarışmalarla kendine çıkış yolu arıyor. Bu yarışma muhabbeti yaza özel mi yoksa kış ayı diziler olacak mı? Orası muamma.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW BİTİYOR MU?
    Birkaç gündür internette bu şekilde haberler dönüp duruyor. Ali Sunal’a sorulmuş. Böyle bir durumun olmadığını ve devam edeceğini söylemiş. Yapımcı Necati Akpınar ise, ekibin yorulduğunu ve ocakta yeni arkadaşlarla kaldıkları yerden devam edeceklerini söylemiş. Güldür Güldür bitse, “Niye bitti?” demem. Devam etse, “Niye devam ediyor?” demem. Kaç yıl oldu. Oyunculara bir bıkkınlık gelmiş olabilir. Ayrıca miadı dolmuş gibi de bir hal var. Ama yeni oyuncularla takviye edilirse devam edebilir. Ama onlar da gidenlerini yerini tutacak mı işte? Oyuncular, “Hayır biz memnunuz. Devam edeceğiz” de diyebilirler. Belki de en iyisi akışına bırakmak. Yeni sezon gelir, yeniden oynamaya başlarlar. Oluşacak havaya göre karar da verilebilir.


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/black-android-smartphone-on-table-719399/

5 yorum:

  1. yanımızda şarj taşımadan olmuyo :s

    YanıtlaSil
  2. Ben %100 dolmadan alıyorum, 3 yıl sonra ömrü bitecek yenileteceksin mecbur diyorlar bakalım ne kadar dayanacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarj tam dolmadan almanın da batarya ömrünü azalttığını söylüyorlar bilgine :)

      Sil
  3. Kızım da,torunum da şikayetçi. Benim Samsungumda problem yok.Kaç senedir kullanıyorum Cem. Son yazdığını söyleyeyim onlara...

    YanıtlaSil