Powered By Blogger

2 Temmuz 2024 Salı

Elon Musk, Uranüs'e uzay gemisi gönderecek...

Elon Musk yine uçuk kaçık fikirlerini açıklamaya devam ediyor. Bu sefer de Uranüs’e uzay gemisi göndermek istediğini açıklamış. Bu fikir gerçekten de uçuk kaçık. Ama alttan alta da bu fikirlerini beğendiğimi de söylemeliyim. En azından hayal ediyor. Her şey hayal etmekle başlar değil mi?

BANA BU SORUYU SORDURDU…

Bu açıklamasını duyduktan sonra, “Gerçekten böyle bir şey olabilir mi lan?” diye kendime sordum. Bu soruyu sordurması bile bence başarıdır. Her şey uzayı keşfetmek için. Gerçek oralarda bir yerlerde bizleri bekliyor. Uçsuz bucaksız bu evrenin bir anlamı olmalı değil mi?

JÜPİTER’E GİDEN GEMİYE NE OLDU?

Uzay gemisi göndermek deyince. Aklıma 2001: Uzay Macerası filmi geldi. Onlar da Jüpiter’e uzay gemisi göndermişlerdi. Peki sonra ne olmuştu? Cevabı filmde.

10 yorum:

  1. Uzaya açılacağız, belki uzay da bize açılacak :) ama keşke biraz dünyayı da düzeltseler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yerin açılacağı garanti yani :) Dünyayı düzeltmek diye bir şey kimseden aklından geçmiyor artık.

      Sil
  2. Uzay bir muamma gerçekten.. ülkece daha somut sorunlarımız var, hayal bile edemiyoruz bence hiç birimiz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzay bir muamma ve bu muammanın çözülmesi için her atılan adım heyecan verici Momentos. Gün gelip biz de hayal ederiz umarım.

      Sil
  3. suriyelileri uzaya göndereliiim :)

    YanıtlaSil
  4. Bu aralar oğlumla gezegenler şarkısını dinliyoruz sürekli, uzaya pek merakım yoktu ancak şarkıdan etkilendim sanırım gezegenler hakkında daha çok bilgi öğrenmek istedim :)

    YanıtlaSil
  5. Uzayda bizden başka hayatlar olduğuna inanıyorum. Ama oraların bize uygun bir yer olup olmadığından emin değilim. Gitmek için uğraşmaya gerek duymuyorum yani.

    Bir de yabancılar kıyamet senaryoları kurarken sadece dünya üzerinden gidiyorlar. Halbuki kıyamet her yere kopacak. Kaçacak yer yok yani. Herkesin kıyameti kendine. Hayatını nasıl geçirdiğine bağlı. Nereye gidersen git.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, sadece dünyaya kıyamet kopacak zannediyorlar.

      Sil