Powered By Blogger

1 Temmuz 2024 Pazartesi

Teşkilat, Arka Sokaklar ve eski şarkılar...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze’de emek mitingi yapmış. “Geçim olmazsa, seçim olur” demiş. Sloganı beğendim ben. İş yapar bu.

ESKİ ŞARKILARI DUYDUM HEP…

Bakkala gittim. Hande Yener’in eski şarkılarından Ya Ya Ya Ya çalıyor. Bir marketin önünden geçiyordum. İrem Derici’nin eski şarkısı Zorun Ne Sevgilim çalıyordu. Doğru dürüst şarkı çıkmadığının göstergesi bu işte. Ne varsa eski şarkılarda var.

ERKEK BAŞROLLERİN TUTUNAMADIĞI DİZİ…

Teşkilat dizisinden Murat Yıldırım da ayrılmış. Arkadaş erkek oyuncular niye tutunamıyor bu dizide? Daha önce de Çağlar Ertuğrul ayrılmıştı. Gelen dikiş tutturamıyor. Tolga Sarıtaş’ın geleceği konuşuyormuş bu arada.

SONUNDA REYTİNGLERDE BİRİNCİ…

Arka Sokaklar, sezon finali bölümüyle reytinglerde birinci olmuş. Bi zahmet. Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını sezon finali yapmışken olması gereken buydu. Eğer yine de birinci olmasaydı o zaman gerçekten dizinin final yapma zamanı gelmiş demekti.

6 yorum:

  1. Güzel yeni şarkılar çıksa da daha anlık sanki. Sonra aklımıza gelmiyor şarkı seçerken.

    YanıtlaSil
  2. İnsanlar eskiyi özlemeye başladı yavaştan. 90 lar da küçük emrah, üvey baba falan vardı. Ne olaylar tam bir travma. Yine Kızılcık Şerbeti ve türevleri eski travmaları yeni jenerasyonlara güncel versiyonla sunmaya çalışıyor. Sonuç birbirini dinlemeyen ve tahammül edemeyen bir kaos toplumu🥴

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, her an patlamaya hazır bir bomba gibi toplum.

      Sil
  3. çağlardan sonra bıraktım bu çok sevdiğim diziyi :)

    YanıtlaSil