Powered By Blogger

14 Ocak 2023 Cumartesi

Dramdan kaçıyorum, tutmayın beni...

DRAMDAN KAÇTIM…

Bizimkiler, Atv’de, yeni başlayan Ateş Kuşları dizisini izliyorlardı. Dramın dibiydi. O yüzden hemen odadan uzaklaştım.

SON DÜZLÜKTE ALİ BABACAN ATAĞA KALKTI…

Ali Babacan, aday olmak istediğini açık açık dile getirmiş. Bu zamana kadar hiç böyle bir isteği olduğunu söylememişti. Adayın açıklanacağı son düzlükte, “Ben de varım” dedi. Masada, Kılıçdaroğlu’nu istemeyenlere alternatif oldu.

BEĞENİLMİYOR…

Kardeşim de, Fatih Portakal’ın daha iyi olduğunu söyledi. Selçuk Tepeli için, “Haberden sonra ki yorumlamalarını beğenmiyorum” dedi.

MİZİ DİZİLERİ SEVERİM…

Dizileri severim. Hele ki mini dizileri. Bir günde bitirmelik dizileri. Çağımız çok hızlı artık. Uzun uzadıya bir şeyleri takip etmeye tahammülümüz yok.

BURSA BÜLBÜLÜ FİLMİ BENİM HİÇ HEYECANLANDIRMADI…

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü, Disney Plus’ta yayınlanmış. Fragmanı izlediğimde pek içim ısınmadı. Eyvah Eyvah’tan sonra çektiği her filmde hikaye performansı biraz daha düştü. O yüzden yeni filmi çıktı diye sevinemedim. Ama yine de şans vermek lazım tabi.

PRENSE YAKIŞMAYAN HAREKETLER BUNLAR…

Prens var bir tane. Hani adı Harry olan. Adam ailesinin tüm sırlarını dünyaya açtı. Tamam kardeşim, ailen seni kızdırmış olabilir. Ama intikam şekli bu olmamalı. Gerçi intikam kelimesi de hoş değil. Gidersin sarayına, ne istersen söylersin yüzlerine. Olur biter.

HER YENİ KÜTÜPHANE HABERİ…

Yeni açılan kütüphane haberlerini duyunca çok seviniyorum. İstanbul’daki Rami Kışlası kütüphaneye dönüştürülmüş. Harika değil mi?

SEVDİĞİMİZ ARDA, BU ARDA DEĞİLDİ…

Arda Turan, Mehmet Demirkol’un programına konuk olmuş. Biraz izledim programı. Arda’da öyle bir ego var ki, öyle bir burnu büyüklük var ki. Zamanında Galatasaray dışında tüm takım taraftarlarının sevdiği Arda nerede, bu Arda nerede?

DİN DEĞİL FELSEFE…

Deizm bir din değil, felsefeymiş. Ben de din olarak düşünmemiştim zaten.

ÇİZGİ FİLM İZLEYEREK HAYATI SORGULAMAK…

Okan Bayülgen’in, programına konuk olan Arda Türkmen’e söylediği söz benim ilgimi çekti. Arda Türkmen yeni baba olmuş. “Çizgi film zamanlarınız gelecek. Onunla beraber çizgi film izleyeceksin. Çizgi filmlerde hayat bu kadar iyiyken neden dünya bu kadar kötü diye kendini sorgulayacaksın” dedi.

 

 

14 yorum:

  1. Ateş Kuşları'nı biraz izledim, sevemedim. Oyuncular sanki o rollere yakışmamış, gerçekçi gelmedi. Belki başka dizilerde zengin rollerinde falan gördüğümüz için.
    Kütüphane açılışlarını ben de seviyorum. Ne zamandır bizim kütüphaneye gitmedim, tatilde gideyim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak onu doğru söyledin. Bir dizide zengin rolünde görüp, şimdi fakirleri oynayınca sahte oluyor o iş. Git git :)

      Sil
  2. Selçuk Tepeli, artık başını sağ tarafa yatırarak konuşmuyor. :) En azından ben rastlamıyorum. Bence epey gelişme var konuşmalarında. Ben hâlâ şans verme taraftarıyım. Tabii ister istemez Fatih Portakalla kıyaslıyoruz. Selçuk Bey, azimle elinden geleni yapmaya çalışıyor. Umarım çabalarının meyvesini olumlu bir şekilde alır.
    Her yeni açılan kütüphanelere ben de memnun oluyorum. Harika elbette.
    Burnu büyük olanlara, hubris olmuş diyorum. :)
    Her zaman ki gibi haberlerin güzel derlemesi olmuş. Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başını sağ tarafa yatırarak konuşmuyorsa o zaman gelişme var demek :)
      Bir de büyük büyük kütüphaneler ya, daha da güzel :)
      Hubris olmuş Arda'da o zaman :)
      Çok teşekkürler yorumunuz için.

      Sil
  3. Sen ne zaman geçeceksin o çocukla çizgi film izleme evrelerine Cem? :)

    YanıtlaSil
  4. bu babacan davutoğlu filan hiç şansları yok :)

    YanıtlaSil
  5. deizm kendi içinde çelişen mantık bunun neresinde diye sordurtan çoğunlukla ergenlerin benimsediği bir anlamsızlık, yani maalesef öyle

    YanıtlaSil
  6. Ateş Kuşarına 1 saat kadar ben de baktım ama sevmedim, fazla hüzünlü, seyrettikçe daha çok üzülüyor insan. Bursa Bülbülü'nü merak ediyorum, Ata Demirer filmlerini genel olarak severim:)
    Keşke daha fazla kütüphane açılsa her yere ne kadar güzel olur:))) Çizgi film izlemeyi çok seviyorum, bütün gün izlesem bıkmam:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ateş Kuşları, insanı hayata küstürür. Bursa Bülbülü de pek beğenilmemiş. Her yere kütüphane harika olur :) Çizgi filme denk gelirsem ve zamanım olursa ben de izliyorum :)

      Sil
  7. Ateş kuşlarının dram kısımlarını atlayarak izledim. Dramlar olmayınca iyiydi.😂 Okan Bayülgen e hak verdim gerçekten çok doğru demiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ateş Kuşları'nı en baştan dram olarak kabul edip, hiç izlemedim :) Sen de senin çocukla çizgi filme doymuşsundur :)

      Sil