Powered By Blogger

5 Aralık 2022 Pazartesi

Uraz Kaygılaroğlu'nun, Cem Yılmaz'ı terslemesi...

Komik insanlar her yerde komik olmaya çalışıyorlar. Bu da bazı zamanlarda kendileri için sorun çıkıyor. Bakınız: Uraz Kaygılaroğlu’nun Cem Yılmaz’ı, “Ciddi bir şey konuşuyoruz burada” diyerek terslemesi.

AYAK ÜSTÜ STAND-UP…

Kanal D’de, Altın Kelebek ödül törenini izledik biraz. Ödül vermek üzere sahneye gelen Yasemin Sakallıoğlu ayak üstü stand-up yaptı. Bu kadında yetenek var.

DİKKATİMİ ÇEKEN DUVAR YAZISI…

Bir tane duvar yazısına denk geldim. “Siz hayal kurun, biz gerçeğini yaşıyoruz” diye.

YEKTA’NIN BİLMEDİĞİ BİR ÇOCUĞU ORTAYA ÇIKTI…

Yargı dizisinde avukat Yekta’nın bir çocuğu olduğu ortaya çıktı. Dizilerde de bu da moda oldu. Sonradan adamın ya da kadının bilmediği bir çocuğu ortaya çıkıyor.

ÇOK YEMEK YEMEK, HASTALIK NEDENİ…

Hastalıkların nedenlerinden biri de çok yemek olarak gösteriliyor. Böyle bir şey okuduğumda hemen kendime soruyorum, “Ben çok mu yemek yiyorum acaba?” diye. Bazen yerinde, bazen de ayarı kaçırıyorum.

KORONA ÇİN’DE NEDEN BİTMİYOR?

Dünyanın her yerinde bitti de neden Çin’de bitmedi bu korona?

BATMAN’Cİ Mİ YOKSA SÜPERMAN’Cİ MİYİM?

Batman’i sevememişimdir. Ben her zaman Süperman’ci olmuşumdur. Batman her zaman soğuk gelmiştir bana. Süperman ise yakın. Gazetede çalışır ve sevdiği bir kız vardır. Daha çok halktan biri gibidir yani.

HER YERİ DÖVME DOLU OLAN FUTBOLCULAR…

DünyaKupası maçlarını izliyorum ya. Bazı futbolcuların bedenleri dövmeden geçilmiyor kardeşim. Dövmeden hoşlanmıyorum. Bu dövme merakı nedir anlamıyorum. O futbolcular acaba ne amaçla yaptırıyorlar bu dövmeleri? Psikolojik olarak altta yatan neden ne?

 

 

25 yorum:

  1. Bence dünyanın hiç bir yerinde korona bitmedi, sürekli kendini geliştirerek devam eden bir virüs bu. Çin' de yaşananlar İran' daki gibi baskıya başkaldırı diye düşünmeden edemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık öyle korona haberi falan olmuyor. İnsan ister istemez bitti diye düşünüyor. Halkın canına yetmiş tabi kapanmalar falan Momentos.

      Sil
  2. Cem Yılmaz hep konuşmak istiyor ve saygı görmek istiyor. Ama kendisi başkalarına saygı göstermiyor. Bu arada bence de Superman daha iyidir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem Yılmaz aslında böyle bir şey yapmazdı. Dalgınlığına gelmiş olabilir. En azından ben öyle düşünmek istiyorum :) Sen de Superman'cisin hocam demek :)

      Sil
  3. Yasemin Sakallıoğlu bence de çok yetenekli:) Ödül törenini izlemedim tam olarak bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim, her yer komiklik kaldırmaz. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ödül almış ona çok sevindim:) Yekta'nın bir oğlu çıktı evet ve bence çocuk normal değil, bazı hareketleri belli etti, Yekta'nın başına iş açabilir diye düşünüyorum ilerleyen bölümlerde:)
    Çok yemek iyi değil evet, altında psikolojik nedenler de yatıyor böyle şeylerin genelde, bazen de ben de abartıyorum:)
    Dövme birkaç sene önceye kadar ben de sevmiyordum ama sonradan fikrim değişti:) Abartı olanları hala sevmem ama küçük, tatlı olanlar var, onları seviyorum:) Ben de yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok, canım acıyacak diye korkuyorum:) Batman'i ben de sevmem, ben Örümcek Adam'ı daha çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin Sakallıoğlu'nda gerçekten de bir yetenek var. Her yer komiklik kaldırmıyor gerçekten. Pınar Deniz nasıl giyinmiş öyle, simsiyah. İnsanın içini karartan bir seçim olmuş. Çocukta bir gariplik var, evet. Psikoloji bozulunca yemeğe abanıyoruz o zaman :) Sen yakında bir dövme yaptırırsın o zaman :) Örümcek Adam'ı ben de severim :)

      Sil
    2. Pınar Deniz'in kıyafeti bence de güzel değildi, daha farklı bir kıyafet olabilirdi, kız çok güzel ve tatlı:) Dövme için hala cesaretim yok, küçük şirin dövmeleri çok seviyorum, hoşuma gidiyor:) Hala saç rengi için düşünürken dövme için nasıl karar veririm sen düşün:)))

      Sil
    3. Pınar Deniz'den güzel bir kıyafet beklerdim ben de :) Dövme için biraz zamana ihtiyacın var o zaman :)

      Sil
  4. Cem Yılmaz'ı niye terslemiş merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uraz, eşinin geçirdiği kaza sonrası süreci anlatıyordu. Cem Yılmaz da orada başkalarıyla sohbet ediyordu sahnede.

      Sil
  5. evet gün içinde instagramda karşılastıgım olay

    YanıtlaSil
  6. Dövmeyi hiç sevmiyorum ben yaptırmadım. Yaptırmam :)

    YanıtlaSil
  7. Çinlilerin hala bir haltlar karıştırdığından şüpheleniyorum valla ben.

    YanıtlaSil
  8. Tersleme değil de bence orada haklı bir sitem etti

    YanıtlaSil
  9. Çok yemek çok hastalık nedeni. Ne güzel özetlemiş bir yazı.Sonuna kadar katılıyorum

    YanıtlaSil
  10. Cem Yılmaz'ın tavırlarını çok şımarık buluyorum. Bence başarılı bir komedyen ama sahne dışındaki tavırlarında hep bir ukalalık var. Hoşlanmıyorum. Sahnede bir kazadan bahsediliyor, kazada vefat eden insanlar var ve orada gülünecek bir sohbet etmenin sırası değildi bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cem Yılmaz'ı ben de severim ama yaptığı hoş değildi. Haklısın.

      Sil