Powered By Blogger

16 Ocak 2019 Çarşamba

Cansu Canan Özgen, Gündem Dışı programı ile yine bizlerle...

     Cansu Canan Özgen, bildiğimiz program formatıyla tekrar ekranlara döndü. Artık her pazar akşamı, A Para’da olacakmış. 23:00’de başlıyor program. Şimdi söyleyeceğimi hesabından kendisine de yazdım. Pazar günü iyi bir seçim olmamış. Sabahı iş var çünkü. Yeni bir haftaya başlıyoruz. Tamam, programa yer bulamadınız. Bari saatini erkene alsaydınız. Mesela 20:00 olabilirdi. Program başlamadan önce, Baba filmi vardı. Yani başka bir program yoktu. Saat 20:00’ye çekilebilirdi. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen, yeniden ekranlara dönmesine çok sevindim. 

Cansu Canan Özgen

     Habertürk’teki programın adı Öteki Gündem’di. Aynı isimle devam edecek mi diye merak ediyordum. Eski isimle devam etmedi yoluna. Programın yeni ismi: Gündem Dışı. İlk programda Türkler kimdir sorusuna cevap arandı. İlk konuk ise, Tarihçi Prof. Dr. Ahmet Taşağıl’dı. Programın ilk yarım saatine baktım. Dediğim gibi yarın iş vardı çünkü. Zevkli bir programdı. Özlemişiz bu programı. Türkler nereden geldi? Kızılderili’ler Türk mü? Merak ettiğim sorulara cevaplar verildi. Programın ilk bölümünü buradan izleyebilirsiniz. Cansu Canan Özgen, yeni programınla hoş geldin.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/AdyPd924mMg

14 yorum:

  1. Bu tip programları Pelin Çift ile tanımıştık. Cansu Canan Özgen'in tavırları tuhaf gelmişti bana Pelin Çift'den sonra. Ama konular gerçekten ilginç oluyor. A Para hiç izlemedğim bir kanal ama program için izleriz,teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bu programların başlangıcını Pelin Çift yapmıştır. Hala TRT 1'de devam ediyor. A Para, yeni bir kanal. Ama bu program için izlenir.

      Sil
  2. Pazar günü saat 23:00 cidden geç olmuş ya

    YanıtlaSil
  3. "Türkler nereden gelmiş?"Ben merak ettim şimdi..Dizinin ekrana dönmesi güzel ozlemistim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının hemen altında link bıraktım Sibel. Müsait olduğunda al çayını izle.

      Sil
  4. Çok güzel bir sunucu evet Öteki Gündem programından tanıyorum. Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Bir programı hem pazar hem de 23.00'e koyuyorsan değer vermiyorsun demektir. 50 kez yayınlaşmış Baba mı daha değerli yani.

    YanıtlaSil
  6. Talha Uğurluel ile birlikte yazdığı Selçuklunun şifreleri kitabını okumuştum. Araştırmalarına değer verdiğim bir insan...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, onunla da çok program yapmıştı. İşini iyi yapıyor.

      Sil
  7. Pelin Çift daha profesyonel geliyor bana. Cansu hanım biraz farklı... Yine de böyle programların olması güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pelin Çift, bu programları başlatan kişi. Onun yeri ayrı tabi 😀

      Sil