Powered By Blogger

15 Eylül 2022 Perşembe

Joker gibi kahkaha atan İlber Ortaylı...

     Dün akşam İlber Ortaylı ve Murat Bardakçı, Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldular. Bu programın ilgi çekeceği zaten belliydi. Bugün Youtube trendlere baktığımda programı gördüm zaten. Bu programdan sosyal medyaya düşen görüntü ise İlber Ortaylı’nın Joker gibi gülüşü oldu. Hakikaten de benziyor gülüşü Joker’e. Bir tarihçi düşünün ki her yaptığı gündem olsun. Seviyorum böyle gündem olmasını şahsen.

SİZCE BÖYLE BİR ROMAN OLABİLİR Mİ DOSTLAR?

     Bazı romanlar olur hani. Hiç bitmesin istersiniz. Mesela ben yıllarca okumak isterim. Devam etsin isterim. Böyle düşünürken aklıma bir şey geldi. Bu söyleyeceğim mantıklı gelmeyebilir baştan uyarayım sizi ama. Bir roman olsa mesela ama hiç bitmese. Yılda bir veya iki yılda bir yeni bir kitap çıksa. Daha fazla aralıklı da olabilir tabi. Nasıl olurdu? Bu dediğime örnek olarak Orhan Pamuk’un, Cevdet Bey ve Oğulları kitabını verebilirim.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ’İN ABARTILI MAKYAJI…

     Dün akşam bi beş dakika Kusursuz Kiracı dizisini izledim. İzlediğim anlarda bizimkilere sorduğum soru: “İlk bölümde kızın öldürdüğü fakat sonradan ortadan kaybolan cesedi bulabildiler mi?” oldu. Yok, hala bulunmamış ceset. Bu arada o izlediğim beş dakikada Dilan Çiçek Deniz o kadar abartılı makyaj yapmıştı ki. Gözüme gözüme girdi resmen. Çocuğun amcasının mı, dedesinin mi ne evine gidiyorlar da orada birini yakalıyorlar ya hani. İşte o sahne bahsettiğim.

8 yorum:

  1. Kusursuz kiracı dizisini sevmedim ben. Bitmeyen kitap hımm bilemedim ama çok sevdiğim kitapları tekrar tekrar okumaktan zevk alırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de başından sonuna izlemiyorum. Denk geldiğimde işte :) İnsan devam etsin istiyor sevdiği roman kahramanlarının hayatlarının. Onlarla daha fazla hayatı paylaşmak istiyor.

      Sil
  2. Hocam arada hemen videoyu izledim ve gerçekten öyle:) Ayrıca çok samimi ve içten gülmüş:) Konu zaten komik ama gülüşe saatlerce gülünebilir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlber Hoca gerçekten samimi hocam :) Her gördüğümde izledim kahkahasını :)

      Sil
  3. balkan ninnisini izliyorum arada bir muhteşem eşleşme bakıyorum, zeytin ağacı izlesem mi acaba :)

    YanıtlaSil
  4. Dinlerken gülmeden durmayan ben :)))

    YanıtlaSil