Powered By Blogger

17 Ekim 2020 Cumartesi

Facebook blog grupları bir işe yarıyor mu?

     Şeytanla yoldaşlık eder misiniz? Şimdilerde okuduğum bir kitapta kahramanımız şeytan ile birlikte fır fır geziyor. Şeytanla dolaşmanın sonu ne olacak bakalım? Kitabın ismini bilerek vermedim. Okuyacak olanları düşünerek.


SIKILIYORUM…

     Her gün köşe yazılarını okumaya çalışıyorum, sıkılıyorum. Her gün kitap okumaya çalışıyorum, sıkılıyorum. Günlük rutinlerden zaten sıkılıyorum. Bazen kendimden bile sıkılıyorum.


Facebook blog grupları
foto kaynak: unsplash.com


FACEBOOK, BLOG GRUPLARI BİR İŞE YARIYOR MU?

     Blog yazılarımı paylaşmayacak olsam hiç girmeyeceğim Facebook’a. Gerçi Facebook’tan da eskisi gibi okuyucu gelmiyor gibi. Belki artık Facebook’ta yazılarımı paylaşmayı da bırakabilirim. Oradaki gruplardan blogları takip edenler var mı gerçekten?


YOUTUBE’DA BOL BOL KİTAP KANALI VAR…

     YouTube’da ne kadar da çok kitap kanalı varmış. Ben en çok kitapların kargo açılışlarını seviyorum. Şu ana kadar bir kitap ne anlatıyormuş diye YouTube’dan arattırmışlığım yoktur.

 

 

 

9 yorum:

  1. Eskiden faceden bir trafik gelirdi ama son 3-4 yıldır zaman ayırmaya değmiyor. Zaten google analitik kullananlar olayı çok net gözlemlemişlerdir. Google Search Console kullananlarda sosyal medya linklerinin bir işe yaramadığını fark etmişlerdir. Bir de üstüne face ye olan talep sayısı düşüpte insanlar başta youtube olmak üzere başka platformlara yönelince sonuç face guruplarında paylaşmanın zararı yok ama trafik beklemek mantıksız oldu.

    YanıtlaSil
  2. Yok be facebookdan falan ziyaretçi gelmiyor.

    YanıtlaSil
  3. Facebook ve Youtube ile aramız iyi değil..Çok cimrilik ediyorlar..🙂

    YanıtlaSil
  4. Yanlış tahmin, o kitap değil :) Sıkı can iyidir çıkmaz diye hep annem der :) Facebook'tan eskiden de okuyucu geliyor muydu? Hiç hatırlamıyorum. Herkes menfaat derdinde. Kanalı büyütmek ve daha fazla para kazanmak. Bu up uzunn yorum için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Sen iyi yazıyorsun. Daha da çok olacak takipçin.

    YanıtlaSil