Powered By Blogger

11 Temmuz 2022 Pazartesi

Canan Karatay'dan, "Deli danalar gibi koşmayın" çıkışı...

*Zamanında radyocu olmak isterdim. Radyolara başvurmuşluğum da vardır. Ama olmadı. Böyle konuşurken Whatsapp gruptan bir arkadaş, “Benim radyoda tanıdığım var. İstersen konuşabilirim. Ama bir şey kazanamazsın doğru dürüst. Hobi olarak yaparsın” dedi. Ben de tamam dedim. Hiç olmazsa deneyimlemiş olurum. İçimde ukde olarak kalmamış olur.

*Bazı doktorlar kolesterolü hastalık olarak kabul ediyorlar. Bazıları ise kabul etmiyor. Niye böyle bir anlaşmazlık var ki?

*Canan Karatay yine bu akşam haberlerdeydi. “Yaz ayı geldi. Deli danalar gibi koşayım” demeyin diyor. Yaz ayında birden koşmaya yönelmek sakıncalıymış. Ama günde 20 dakika yürümeyi öneriyor bak. Hareket etmemizi söylüyor.

*Cüneyt Arkın konuk oyuncu olarak Cennet Mahallesi’nde oynamış. Şimdi denk geldim YouTube’da.

*Komşunun çocuğu geldi bugün. Kapının önündeki kedileri sevmeye. Kedi severken miyavlıyor, o da, “Et mi istiyorsun sen?” diyor :)

*Artık her yağmur yağdığında şu soru geliyor aklıma: “Bu sefer nerede sel olacak?”

*Çocuk yetiştirirken öğretilmesi gereken şeylerden biri de, laf taşımamak olmalı. “Bir arkadaşınla bir şeyler konuştunuz mesela. Bu aranızda kalsın evladım. Başkalarına bu konuştuklarınızı anlatmamalısın” denmeli.

*Twitter’da seçim anketlerine denk geliyorum. Bu anketlerle ilgili bir arkadaşım, “Sence bu anketler ne kadar güvenilir?” dedi. “Anketlere baktığımda, uçuk kaçık farklar yok aralarında. Hepsinin oranları birbirine yakın” dedim ben de. Ama şunu da unutmamak lazım: Anket şirketleri de yanılabilir.

 

10 yorum:

  1. Ah radyo mu, ne güzel, görüşmen olumlu geçerse haber et :)) Çok heyecanlandım senin adına..

    YanıtlaSil
  2. bizim ülkede kaç kişi koşuyor yürüyor ki zaten :)

    YanıtlaSil
  3. Hazır gıdalar bizim için tehlike.

    YanıtlaSil
  4. Radyo işi çok farklı bir tecrübe olabilir Hocam:) İnşallah güzel haberler gelir.

    YanıtlaSil
  5. Podcast yapabilirsin Spotify de

    YanıtlaSil