Powered By Blogger

12 Nisan 2023 Çarşamba

İsmail Saymaz'ın Halk TV'den ayrılması, Melike Şahin'in Pençe şarkısı, Elon Musk'ın saçma işlerinin amacı...

İsmail Saymaz, Halk TV’den ayrılıp Sözcü TV’ye geçmiş. Kanalın açıklamasına göre daha 4 aylık daha sözleşmesi varmış. Buna rağmen gitmiş. Sözcü televizyonu daha yeni kurulmuş. Kalıcı olup olmayacağı belli bile değil. Bu nedenle İsmail Saymaz riskli bir seçim yapmış gibi. Belki de Halk TV’de, CHP’yi rahatça eleştiremediği için Sözcü TV’ye geçmiştir.

MELİKE ŞAHİN’İN YENİ ŞARKISI: PENÇE…

Melike Şahin, Pençe adında yeni bir şarkı çıkarmış. Kendisinin Nasır adlı şarkısını çok severim. O nedenle bu yeni şarkı haberi heyecanlandırdı beni. Ayrıca bu şarkıya da Nasır şarkısında çalışan ekibin eli değmiş. İşte bu haber daha da heyecanlandırdı beni. Ama buna rağmen açıp dinledim mi? Hayır. Eğer bir şarkı patlayacaksa onu elbette duyarız İnstagram’da, YouTube’da, dışarıda bir yerlerde. Bekleyelim görelim bakalım.

SEÇİM VAADLERİNİN ÇALINMASI…

Her seçimde aynı muhabbet. “Sen benim seçim vaadimi çaldın.” “Hayır, asıl sen benim seçim vaadimi çaldın.” Artık sıkıldık bunları duymaktan.

EKREM VE MANSUR BAŞKAN MİTİNG MEYDANINDA…

Ekrem İmamoğlu miting meydanında konuşmayı baya çözmüş. Hitabeti iyi. Mansur Yavaş ise beklediğimden iyiydi.

18 YAŞINDA MİLLETVEKİLİ OLMAK…

Ak Parti’den 18 yaşında bir kızımız milletvekili adayı olmuş. Sizce de çok genç değil mi milletvekili olmak için? Seçilse ne yapacak ki? Önce kendisinin bir hayatı tanıması gerekmez mi? Bir üniversiteye gitsin. Bi o ortamı solusun. Hayatın içine girsin. Üniversiteyi bitirsin. Bir iş hayatına atılsın. Hayatı görsün. Öyle daha faydalı olmaz mı?

REZİLLİK PAÇADAN AKIYOR…

Programlarda rezilliğin bini bin para. Dizilere bakıyorsun aynı. Bu ülkenin bu durumu nedir? Hiç bunu düşünen var mı? Kafaya takan var mı? “İnsanımız neden böyle oldu?” diye kahırlanan var mı?

TETİKÇİNİN OĞLU BANA HİTAP ETMİYOR…

Fox’ta, Tetikçinin Oğlu diye bir dizi başladı. Başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen oynuyor. İki oyuncuyu da ayrı ayrı severim. Ama dizinin konusu bana göre değil. O yüzden bu dizi benlik değil.

ELON MUSK VE SAÇMA İŞLERİ…

Elon Musk gibi bir adamın saçma sapan şeyler yapması sizce normal mi? İki seçenek var. Birincisi: Sadece gündemde kalmak için yapıyor. Özellikle Twitter’ın devamlı haber olması için. İkincisi: Adamın gerçekten ayarı yok.

 

 

10 yorum:

  1. Melike Şahin' in şarkısını aradım internette.. yok bulamadım..

    YanıtlaSil
  2. musk olunca ne yapsan bişey olmaz, eğlencelidir herhalde musk olmak :)

    YanıtlaSil
  3. çok karışığız, halk olarak biz, yöneticiler, iktidar, muhalefet hepsi çorba olmuş. memlekete kimsenin kafa yorduğu yok gibi, herkes kendi dümenini doğrultma peşinde. Hayırlısı...

    YanıtlaSil
  4. Melike Şahin'in Pençe şarkısı çok hoşuma gitti, Nasır şarkısını da çok severim:) En çok Tutuşmuş Beraber şarkısını severim, biraz eskilere götürür:)
    Tetikçinin Oğlu dizisini izlemedim henüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komple Melike Şahin'i seviyorsun yani :) Tetikçinin Oğlu dizisi de kalkmış olabilir.

      Sil
  5. Şimdilik İsmail saymaz ı zayıf buldum sözcütv de

    YanıtlaSil