Powered By Blogger

20 Kasım 2022 Pazar

Twitter'ı kapatmak için mi aldın sen Elon Musk?

Elon Musk, Twitter’ı aldığında bir şeyler değişecek diye sevindik. Adam bir şeyler değiştireceği yerde Twitter’ın ocağına incir ağacı dikecek. Çalışanlarını işten çıkardı, ofislerini kapattı. Twitter’ı kapatmaya mı aldın sen Elon?

HER YER KAHVECİ DOLDU…

Düzce’de iki yeni kafe daha açılacakmış. Bir tanesi arabica kahve satacakmış. Onun reklamını yapıyor. Son dönemde adım başı kahveci açıldı. Moda oldu kahveci açmak. Düşünüyorum da. İnstagram’ın popüler olmasından sonra mı kahve içmek yayıldı Türkiye’de? Kahveli paylaşımlar çok yapılmaya başlanmıştı çünkü. Ne oldu da Türkiye’de kahve aldı yürüdü? Çay içmeyi bu kadar çok seven toplumda ne oldu da kahve, surlarda delik açmayı başarabildi?

YENİ MEKAN BENİM İÇİN RİSKTİR…

Ben her zaman bildiğim mekanlara gitmekten yanayım. Yeni mekan her zaman risktir. Çayını beğenmezsin, yemeğini beğenmezsin. Gününün kötü geçmesine neden olabilir bu kötü tercih. Gidersem bile yemek söylenecekse kendime söylemem. Mekana daha önce gitmiş olanlar söyler. Ben de gelen tabaktan tadarım. Beğenirsem ben de söylerim.

YÜREK ÇIKMAZI, YÜREK BIRAKMAZ İNSANDA…

TRT 1’de, Yürek Çıkmazı dizisinin tekrarı vardı. Onu izledik. Acıların dizisi o da. Güzel bir sahne vardı ama. Kadın, erkek kardeşini eve davet ediyor. “Dolma yaptım sen seversin” diyor. Eve geldiklerinde kadının çocukları, “Dayımız gelmiş” diye adama sarılıp seviniyorlar. Sonra hep beraber mutfakta dolma yiyorlar. Aile olmanın güzel yanlarından biriydi bu sahne.

 

20 yorum:

  1. sosyal medyayla pek aram yok bu ara ama kapatmaz heralde

    YanıtlaSil
  2. Elon Musk'ın galiba gündem olmak için yapamayacağı şey yok. İnsanlar onu konuştukça daha da abarttı.
    Yürek Çıkmazı'na baktım ben de o sahne güzeldi. Kötü babaları yüzünden bir aile olamamışlar malesef, şimdi bile gizli saklı görüşüyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elon, konuşulma bağımlısı oldu galiba :) Evet, o sahne çok güzeldi.

      Sil
  3. Peki eski sevgili olayı doğru muymuş ? Şu diziyi bi ben izlemedim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski sevgili olayını ben de duydum. Ama doğru mu bilmiyorum :) Bu tarz dizileri seviyorsan bi bak derim.

      Sil
  4. Kahve dükkanlarının çoğalması benim için güzel. Çünkü kahve seviyorum. Ama adım başı olmasalar güzel olur. Yeni bir yer keşfetmek cazip gelir bana. Beğenmezsem bir daha uğramam olur biter diye düşünürüm. Twitter konusu merak konusu. Akıbeti hayır olsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve seviyorsan seni için çok güzeldir :) Aslında senin gibi yeni mekan keşfi yapmak isteyenlere özenirim ama yapım öyle değil :) Twitter'ın akıbeti gerçekten merak konusu oldu :)

      Sil
  5. Elon Musk dikkat çekmek için abuk sabuk şeyler yapan biri oldu iyice..
    Kahve sever biri olarak yeni mekanların açılması mutlu ediyor fakat bazı kesim sosyal medyada göstermelik "kahvesever" olarak takılıyor ne yazık ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat çekme işi hoşuna gitti Elon'un :) Kahvesever güzel tanımlama olmuş.

      Sil
  6. Vardır Elon'un bir planı:) Suan yaşadığım yerde de heryer kafe oldu ya arabica, quqa vs, önüne gelen kahveci açıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elon, plansız olmaz :) Arabica kahveyi çok duydum bu ara :)

      Sil
  7. Bilemiyorum ki neden kahve böyle popüler oldu ben genelde çaycıyım sohbet ya jnda çay severim. 🙃

    YanıtlaSil
  8. napsin insanlar gitcek yer kalmadı ya kafeler ya kahveler, yine de en ucuz yerler sayılır yanii,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim buralarda öyle. Kafe ya da avm. Yapacak bir şey yok :)

      Sil
  9. Twitter kapanmaz bence, öyle düşünüyorum ama gündemde kalmak için devamlı bir şey çıkarıyorlar:) Yürek Çıkmazı dizisini izlemedim hiç, ilk bölüme bakayım, sevip sevmeyeceğim belli olur:)
    Yeni mekanları severim ben, gitmek de isterim:) Kahve sevmem, günde 1 tane içiyorum, soğuk içecekleri çok severim:) Şu an hava soğuk olduğundan dolayı çayı biraz fazla içiyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter bence de kapanmaz. Ama bu haberler sonrasında Twitter'ın kullanıcı sayısı artmış. Yürek Çıkmazı acılı dizilerden biri ya. Bakalım sevecek misin. Yeni mekanlara gitmek güzel aslında da. Ben de ön yargı var işte. Bunu tekrar bir gözden geçireyim :) Aşırı kahve seven biri değilim ben de. Ama içerim her gün olmasa da :) Soğuk hava da çay iyi gidiyor :)

      Sil
  10. Bence de İnstagram'ın kahve sektörüne etkisi büyük :) ilk fırsatta denemeli aslında bir kafede blog yazısı yazmayı :) Ben de çaycıyım :) Keyifli içimler :)

    YanıtlaSil
  11. Elon sinirlendirdi beni :) Aynen. Kürk Mantolu Madonna etkisi de çoktur bence de :)

    YanıtlaSil