Powered By Blogger

9 Aralık 2023 Cumartesi

Tamam Selçuk Abi patron biziz ama...

Selçuk Tepeli, Fox haberlerinde her akşam seyirciye, “Bu haberlere bakın ve öyle karar verin. Her zaman dediğim gibi patron sizsiniz” diyor. Selçuk Abi, seni izleyen zaten muhalif kesim. Muhalif kesim de gitti oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na verdi. Ama yine yetmedi. Biliyorum sen farkındalık amacıyla bunu söylüyorsun ama bu söylediğini sadece muhalif olan izleyicilerin duyuyor. Asıl duyması gerekenler, iktidara oy verenler duymuyor. Boşuna söylemiş gibi oluyorsun yani.

DEŞARJ OLMAYAYIM MI?

“Aman olumsuz bir şey söyleme. Aman olumsuz bir şeyi yazma. Aman olumsuz bir şeyi düşünme” diye diye başımızın etini yiyorlar. Peki abi ben bunları içime ata ata ne yapacağım? Şişeyim mi, patlayayım mı? Ben nasıl deşarj olacağım?

6 yorum:

  1. Doğaya çık ve çığlık at, bağır.. en güzeli cidden.

    YanıtlaSil
  2. gidip ıssız bir yerde bağır veya spor yap :)

    YanıtlaSil
  3. Sayın Selçuk Tepeli, boşuna söylüyor bence de. Arada başka dikkat çekici cümleler kursa daha akılda kalıcı olur kanaatindeyim. Hep aynı cümleyi duymak, insan da bıkkınlık yaratabilir. Tekdüze söylemler dinleyicinin kanal değiştirmesine neden olabileceğini ekip arkadaşlarının farkında olması gerektiğini düşünüyorum.
    Diğer konuya gelirsem, bu bizim ifade özgürlüğümüzün kısıtlandığı, korku dağlarıyla sinmemizdir. Elbette tavsiye verenleri yadırgamıyorum. Öyle bir dönemdeyiz ki, sevenlerimizin endişe duymaları çok normal geliyor bana artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani haklısınız aslında. Bizim bu düşündüklerimizi ekibinden birileri kendisine söylemesi lazım. Ahh bu dönem :)

      Sil