Sayfalar

Kişisel Blog Yazıları #57: Bugün de böyleydi...

Kişisel Blog Yazıları serime hoş geldin. Ben Cem. Bir günü daha seninle paylaşmaya geldim. Zor bir halde uyandım yine. Bıraksalar birkaç saat daha mışıl mışıl uyurdum. İş dediğimiz bu olayı kim çıkardı ya. Neyse ki bugün iş o kadar da yoğun değildi. Darısı yarının, yani cuma gününün başına.

Kanal D’de, Mandıra Filozofu filmi vardı. Onu izledik. “210 günün kaldı Cavit Bey” repliği hala kafamda dönüp duruyor. İnsan işe kendini kaptırıp, hayatı kaçırmamalı. Kefenin cebi yok.

Bir arkadaşım da yazdığı şiiri göndermiş bana. Okudum. Güzel yazmış. “Güzel olmuş” dedim. “Belki ben de bir şiir bloğu açarım” diyor. Açsa sevinirim de açmaz. Sadece muhabbet olsun diye söylüyor işte.

Evrende yalnız mıyız? Bunun üzerine bir YouTube videosu izledim. 25 dakikalık bir video. 5 dakikasını anca izleyebildim. Videonun sonunda da cevabı vereceğinden emin olmadığım için zamanımı boşa harcamak istemedim.

Peki evren bu kadar büyükse herkes nerede? İşte insanlık olarak aradığımız soru bu. Nerede bu millet? Nerede bu uzaylı alemi?

X’te, Murat Dalkılıç’ın çıkış şarkısı Kasaba’ya denk geldim. Klipte Murat Boz da oynuyordu. Murat Boz’u görünce aklıma nedense Soner Sarıkabadayı ile düet yaptıkları İki Medeni İnsan şarkısı geldi. Hemen Youtube’tan açıp dinledim şarkıyı. O şarkının çıktığı yıllar güzel yıllardı.

Evet, yarın cuma ve haftanın sonu günü. Bu moralle girelim yataklara.

Yarın akşam burada olursan kişisel blog yazıları serisinin yeni yazısını okuyabilirsin. Uslu bir çocuk olursan Şirinler’i bir gün görebilirsin gibi oldu bu da.

*Önceki yazı: Kişisel Blog Yazıları #56: Sadece yazmış olmak için…                        

*Sonraki yazı: Kişisel Blog Yazıları #58: Ruh halim uygun olursa...

8 yorum:

  1. İki Medeni İnsan şarkısını bilmiyordum :) açtım çalıyor şimdi ama bana bir şey ifade etmedi.. o zamanların başka şarkıları benim için daha dinlenirmiş demek. Ah geçti zamanlar aktı gitti be Cem! :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Momentos. Müzik zevklerimiz farklı :) Ahh o akıp giden zamanlar Momentos :(

      Sil
  2. herhalde başka bir yerlerde oksijen vardır başka gezegenlerde hayat vardır :)

    YanıtlaSil
  3. çıkacaklar ortaya ama ne zaman :)

    YanıtlaSil
  4. İki medeni insan klibi, hahahah!!! Bunun günlerce makarasını yapmıştık arkadaşlarla. Duvardan duvara kendini savuran Murat Boz asla aklımdan çıkmıyor. Yazını okurken istemsiz gülmeye başladım, bunun gifini falan ekleseydin keske, biraz daha gülerdik bence :)) cok güzel bir hafta sonu geçir ✨

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enis Arıkan'ın Soner Sarıkabadayı'yı canlandırdığı, Murat Boz'un tam da senin dediğin gibi hareketler yaptığı komik klibi muhakkak izle o zaman :) Senin de güzel bir hafta sonun olsun :)

      Sil