Powered By Blogger

3 Ocak 2023 Salı

Jumanji sarmadı, televizyonda başka bir şey de yoktu...

Atv’de, Jumanji: Yeni Seviye filmi vardı. Biraz izledim. Sarmadı. Nerede Robin Williams’ın oynadığı Jumanji, nerede bu film. Diğer kanalları gezdim. Ama izlenecek bir şey bulamadım.

KİM ADAY OLACAK TARTIŞMASI…

Siyasi tartışma programlarında tartışılan konu: Millet ittifakının adayı kim olacak? Kemal Kılıçdaroğlu mu, Mansur Yavaş mı yoksa Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye aylardan beri bu sorunun cevabını arıyor.

DERBİYİ BEKLİYORUZ…

8 Ocak Pazar günü Fenerbahçe- Galatasaray derbisi var. Saatlerimizi Pazar gününe ayarladık. Galatasaray’lı olarak bir galibiyet beklentim yok. Beraberlik bekliyorum ben.

SEÇİMİN ÖNE ÇEKİLMESİ…

Yine siyasetten bir not: Haziran ayında yapılacak olan seçimin öne alınması konuşuluyor. Nisan ya da mayıs ayına. Her geçen gün, adım adım seçime gidiyoruz.

AYNI ZAMANDA YAZARMIŞ…

Oyuncu Buğra Gülsoy, aynı zamanda da bir yazarmış. Yeni kitabı çıkmış. Okan Bayülgen’in programına katılmıştı. Orada öğrendim. Kalemi nasıl acaba? İyi bir yazar kumaşı var mı? Merak ettim.

BİZE KÖTÜ GELEN ŞEY, İYİ OLMAMIZA BİR YOLDUR BELKİ…

Hayatımızda bize mutsuzluk veren şeyler, aynı zamanda hayatımızda bize mutluluk verecek olan şeylerin kapısını açabiliyor. Hayat işte.

SİNAN CANAN’IN SÖYLEDİĞİ ŞEY ŞU OLABİLİR Mİ?

NTV’nin yılbaşı özel programında bir ara, Sinan Canan Hocanın elinde mikrofon, söylenen şarkıya eşlik edilmesi bekleniyordu. Tam o sıra, “Ben neden buradayım. Hayatın anlamı şarkı söylemek mi?” demiştir içinden.

NE CÜNEYT, NE DE NEVŞİN…

Artık ne Nevşin Mengü’yü izliyorum ne de Cüneyt Özdemir’i. Nevşin Mengü çok taraflı yorumlar yapıyor. Sola abanıyor yorumlarda. Cüneyt Özdemir ise çok cıvıklaştı.

GİBİ’Yİ SEVEMEDİM…

Gibi dizisini sevemedim ben. Bir bölümünü 10 dakika izledim. Ama bana anlamsız geldi. Benim mizah anlayışımla örtüşmedi. Ama yine de bir ara tekrar izlemeyi düşünüyorum.

KİTAP VE DİZİ ÖNERİSİ ARAYANLARA…

Haluk Tatar, YouTube kanalında 2023 için kitap ve dizi önerileri yapmış. Öneri arayanlara duyurulur. Böyle öneri videolarını çok severim ben. Fırsat buldukça da izlerim.

DAVA SONRASI İLK KONSER…

Kendisine açılan dava sonrasında ilk konserini İzmir’de verdi Gülşen. Haberde gördüğüm kadarıyla davanın stresini atmış gibiydi üstünden.

 

 

 

20 yorum:

  1. Dün akşam severek takip ettiğim kitap ajanlarından Nermin Mollaoğlu Bursa Gülsoy'un ilk kitabını aşırı övdü bende merakta kaldım alacağım. ✌️

    YanıtlaSil
  2. Doğru ya Jumanji filmi vardı, unutmuşum, harikaydı. Yeniden izlenir :)
    Gündemden uzaklaştım ben, yeni bir aday çıkarsa ortaya o zaman ilgilenirim tekrar :)
    Yılbaşı akşamı kahkaha atmak için "Dost musun Düşman mısın?" isimli Fransız filmini seyrettik ve epey güldük. Ne de olsa başrollerde Jean Reno ve Gerard Depardieu vardı.
    Güzel bir yıl dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yeniden izlenmeyi hak eden bir film :)
      Herkes adaya kitlendi zaten :)
      Dediğin filmi merak ettim bak :)
      Gönlünce bir yıl dilerim Momentos.

      Sil
  3. sahiden yaa adayı herkes merak ediyor :)

    YanıtlaSil
  4. Jumanji'ye ben de denk geldim.Normalde izlediğim bir seri değildir ama Nick Jonas'ı görünce biraz izledim ben de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de izledim biraz ama sarmadı. Şans verdim sonuçta filme :)

      Sil
  5. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini ben de merak ediyorum. Galatasaray, psikolojik olarak kendini hazırlamazsa 1-0 yenik başlar maça. Çelik gibi sağlam durmalı Fenerbahçeli futbolculara ve taraftara.
    Jumanji-Vahşi Orman'ı izlemiştim. Yeni Seviye bölümünü şimdi sizden öğreniyorum. Dwayne Johnson'ın oyunculuğunu sevdiğim için filmlerini izlerim.
    Bilgilendirici, güzel bir derleme yazısı olmuş. Emeğinize sağlık olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübeli futbolcular sayesinde psikolojik etkiyi en aza indiririz diye düşünüyorum. Robin Williams'ın başrolünde oynadığını da izleyebilirsiniz. Yorumunuz için çok teşekkürler.

      Sil
  6. Robin Williams çok iyi bir oyuncuydu, başka bir havası vardı, çok severdim:) Buğra Gülsoy'un Kıyamet serisi kitapları var, Luna kitabı da yeni çıktı henüz ben de alıp okumadım kitaplarını. Okuyanlar genelde iyi yorum yapmış:)))
    Bize o an kötü gibi görünen şey sonrasında çok iyi olmamızı sağlıyor evet, çok inanırım ben:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hey gidi Robin. Öyle bir son beklemezdim ondan. Halbuki dışarıdan hayat dolu görünüyordu değil mi? Buğra Gülsoy'un serisi mi varmış bir de. Hay maşallah :) Başımıza gelen olaylara bakış açımız çok önemli. Her şey bu bakışta gizli işte :)

      Sil
  7. Bu derbiden para kazanmayı umuyorum

    YanıtlaSil
  8. Gündemin yoğun olmadığı zaman yok zaten :) O nedenle her işte bir hayır vardır gözüyle bakmanın daha güzel olduğu söylenir.

    YanıtlaSil
  9. İyi bir özet olmuş, Ahmet Hakan tadını aldım bir an yazınızda :) Jumanji'yi ben de gördüm, biraz bakıp geçmiştim. Televizyon izlemem gibi bir şey fakat yılbaşından sonrasını seviyorum. Diziler olmadığı o iki hafta :) Bu arada gibinin ilk iki bölümü sıkıcı diyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahmet Hakan gibi yazmaya çalıştığım doğrudur. Çok dikkatlisin hocam :) Jumanji'den ben de sıkıldım. Diziler olmayınca yabancı filmlere abanıyorlar. Bir işi çok uzatınca sıkıyor zaten.

      Sil
  10. Bahsettiğiniz gibi nerde eski jumanji:) Seçim konusunda da katılıyorum, one gelecek gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi :) Nerede o Jumanji :) Bugün yarın öne çekilecek gibi seçim.

      Sil