Powered By Blogger

22 Temmuz 2021 Perşembe

70'ler belgeseli izlendi, 80'ler belgeseli önerilir...

     Cnn Türk’te dün, Bir Zamanlar 70’ler belgeselini izledim. Çok güzel yapmışlar. O dönemleri merak eden benim gibiler için çok iyi bir kaynak olmuş diyebilirim. Bugün akşam 18:00’de de 80’ler belgeseli yayında olacakmış. Kaçırmayın derim.

ÖNÜNDEKİ ETİ YEMEYEN KÖPEK…

     Kardeşimle Düzce’de dolaşırken bir dükkanın önünde bir köpeğe denk geldik. Ve hemen köpeğin önünde de et vardı. Kurbandan payına düşen kısmıydı galiba. Ama köpek o eti yemek için hiçbir hamlede bulunmuyordu. “Bugün çok yemiş. Yoksa o et öyle kalmazdı” dedik biz de.

DONDURMA YENMEZ, YALANIR…

     Bir tane halk sağlığı uzmanıydı galiba. Televizyonda konuşuyordu. “Millet dondurmayı yemeye başlamış. Bu sağlık için zararlı. Dondurma bizim çocukluğumuzdaki gibi yalanmalı” dedi. Dondurma yemenin bile ne ayrıntıları var ya.

YAVRULAR İÇİN GÜZEL HABER…

     Üç tane ufak kedimizin anneciği kayıplarda. Muhtemelen başına bir şey geldi. Bugün baktık o yavrular başka bir kedinin memesinden emiyorlar. Çok sevindim yavrular için.

O ZAMAN NİYE DİNLEMEDİNİZ?

     Japonya’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunları ertelenebilirmiş. Koronadan dolayı. Japon halkı o kadar da karşı çıkmıştı bu olimpiyatlara. O zaman niye dinlemediniz de şimdi ertelenebilir diye mızıkçılık yapıyorsunuz?

YUMURCAK’LI BAYRAM SABAHLARI…

     Kanal D, bayramın birinci ve ikinci gününde sabahları, Yumurcak’ı yayınladı. Sabah televizyonu açtığımızda Yumurcak ile karşılaşmak güzel oldu. Sabahları zaten bir şey olmuyor televizyonda. Bu sayede güne güzel başladık.

GEL MÜBAREK YAĞMUR GEL…

     Kaç günlerden beri sıcaklardan yanıyoruz. Cizre’de yine sıcaklık rekoru kırılmış. 49,1 ile. Ama yağmur geliyormuş. Serinleyelim şöyle püfür püfür.

FATİH HOCAM BIRAK ARTIK…

     Galatasaray dün akşam PSV’den 5 yedi. Bu rezalettir. Takımın kaderi bu olmamalı. Fatih Hocam yol yakınken, lig başlamamışken bırak git ya. Averaj takımı değiliz biz.

6 yorum:

  1. dondurmayı başımızdan aşağı dökmeli :)

    YanıtlaSil
  2. Senin için nostalji olur Müfred. Amin amin. Dünyanın her yerinde sel var.

    YanıtlaSil
  3. Dün Eskişehir'e geçerken, Adapazarı'ndan Bilecik'e kadar bütün yol boyu yağmur vardı hocam.. Havalar sanki biraz serinledi gibi:-) Birde dondurma ağızda ısıtılmadan yutulmaz hocam:-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten biraz olsun serinledi be hocam :) Yutanlar varmış demek ki hocam :) Ben de ısıtırım.

      Sil
  4. Evet, baya yoğun oldu. Deli deli burada da essin diye bekliyoruz :)

    YanıtlaSil